VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Når ulven kommer: Søvn / bipolar lidelse

  • Kongens gate 2 Trondheim 7011
  • +47 94786106
  • 27. mai 2021
  •  /  19:30
  •  /  Price 100,- / 75,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Vi inviterer til innspilling av to episoder av Når ulven kommer! Episodene spilles inn på Litteraturhuset og sendes på TrønderTv.

Når ulven kommer er et konsept hvor psykologspesialistene Hans Andreas Knutsen og Svein Øverland adresserer forskjellige psykiske vansker, undersøker hva dette er og tilbyr enkle verktøy som folk kan bruke i hverdagen. Denne kvelden tar de for seg temaene "søvn" og "bipolar lidelse" i et dobbeltshow. Med seg har de psykologspesialist Nikolaj Kahn som gjest. Han jobber til vanlig på bipolar- og søvnklinikken på Østmarka, og vet mer enn de fleste på feltet.

Søvn
Til tross for at vi sover en tredjedel av livet så vet vi overraskende lite om søvn. Noen trenger lite søvn, og noen trenger veldig mye. Noen snorker, går og snakker i søvne. Vi har alle hatt en merkelig drøm eller mareritt. Hva skjer egentlig når vi sover? Konsekvensene av lite eller dårlig søvn er mange og det florerer med tips og triks for hvordan sove godt. Hva vet vi faktisk er virkningsfullt, og hva er ikke det? Hans Andreas og Svein har invitert psykologspesialist Nikolaj Kahn, som har lang erfaring med å jobbe med utredning og behandling av søvnforstyrrelser, til en samtale om temaet.

Bipolar lidelse
Bipolar er noe flere bruker i dagligtalen, men har vi tapt litt av den opprinnelige kliniske forståelsen av hva det egentlig er? De som selv har denne diagnosen og pårørende kjenner nok godt til at det handler om mer en bare noen ”humørsvingninger”. Hva er bipolar lidelse, hvordan får man det, hva kan man gjøre hvis man har fått en slik diagnose, og hvordan skal vi rundt forholde oss? Hans Andreas og Svein har invitert psykologspesialist Nikolaj Kahn, som har arbeidet tett inn mot denne gruppen, til en samtale rundt temaet.

Sted: Sellanraa
Inngang: 100/75

Begrenset antall plasser på grunn av smittevernhensyn. Vi ber publikum om å forhåndskjøpe billetter.

Les om Litteraturhusets rutiner for godt smittevern her: https://litteraturhusetitrondheim.no/info-vedr.../

  • Last Updated: 21.04.2021
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

to. 27. mai 2021 19:30 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Når ulven kommer: Søvn / bipolar lidelse
Your Recently Viewed Pages