Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

Nære relasjonar

Overview

Et oppgjør med menneskets mørke sider. Tross sin unge alder har Emilie Hetland en imponerende kunstnerisk merittliste i bagasjen.

Et oppgjør med menneskets mørke sider. Tross sin unge alder har Emilie Hetland en imponerende kunstnerisk merittliste i bagasjen, og i Aftenbladet 18. juni 2012 kom anmelder Kristin Aalen med følgende oppfordring «Følg med på Emilie Hetland» i forbindelse med hennes forestilling Sladd. I vår gjestet Emilie Hetland Rogaland Teater med nyskrevet stykket og hun har fått med seg Øystein Martinsen på regi.
 
I Nære relasjonar handler det om hun og han. De møttes i Lisboa. De danset før midnatt. Nå sitter de i offentlig parterapi. Han slår henne av og til, men det snakker de ikke om. De har valgt å beholde kjærligheten. De har valgt hverandre. "Nære relasjoner" er et forsøk på å ta et oppgjør med ung vold i vår tid. Stykket plasserer publikum i terapistolen og blir til tider et metamoderne eksperiment i menneskelig selvgransking

Forestillingen er et samarbeidsprosjekt mellom Rogaland Teater og Tou Scene og spilles av Emilie Hetland og Magnus Rostad i Øystein Martinsens regi. Manuset er utviklet med støtte fra Dramatikkens Hus og prosjektet er støttet av Stavanger kommune og Per Erling Ramslands Legat.

  • Last Updated: 05.11.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 16. desember 2018 20:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Nære relasjonar
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad