Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Nøtteknekkeren - Classical Ukrainan Etoile Ballet

Mer info

Bare å glede seg til den verdenskjente balletten Nøtteknekkeren, fremført av ukrainske ballettstjerner i Classical Ukrainian Etoile Ballet til Tsjaikovskijs uendelig vakre musikk. En nydelig opplevelse for hele familien!

Nøtteknekkeren er et vakkert eventyr om unge Clara som sovner og opplever at nøtteknekkerprinsen, leketøysoldater, snøfnugg og sukkerfeen våkner til liv. Drømmen er ikke bare hyggelig, selv om den er full av søtsaker og snø. Clara og prinsen må også slåss mot forvokste rotter og mus.

Det var komponisten Peter Tsjaikovskij som gjorde denne fortellingen til en av verdens mest populære balletter i 1892, og i dag er det en juletradisjon verden rundt å se denne forestillingen. Kanskje har det noe med at både dans og musikk oppleves som universelle språk, og uansett nasjonalitet eller alder blir man grepet av denne historien om en jentes drøm og kampen mellom det gode og det onde, der kjærligheten vinner til slutt.

Denne versjonen av Nøtteknekkeren bruker klassisk koreografi av Marius Petipa og blir fremført av Classical Ukrainian Etoile Ballet. Kompaniet består av profesjonelle ukrainske ballettdansere
som ikke har mulighet til å opptre i hjemlandet.

Varighet ca 2 timer inkl. pause
Arr. Kultur for folket AS

For rullestol- og ledsagerbillett kontakt Ullensaker Kulturhus.

For mer informasjon se www.ullensakerkulturhus.no og Facebook.

Sist oppdatert: 04/23/2024

Kilde: Visit Greater Oslo

Sider du nylig har besøkt