Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hamar

Nøtteknekkeren i Melkeveien

  • Hamar kulturhus, Hamar
  • +47 62561850
  • 14. desember 2019 - 15. desember 2019
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

En tidløs klassiker får en helt ny drakt når Melkeveien utforsker Tsjajkovskijs fantastiske musikk og Nasjonalballettens prima ballerina forteller historien om en voksen Clara, som gjenopplever barndommens magi. Opplev «Nøtteknekkeren i Melkeveien» i julens storsatsing i Kulturhuset.

Nøtteknekkeren er et av verdens mest kjente ballettstykker og er juleeventyret vi elsker å dele med stadig nye generasjoner. I Hamar kulturhus er det over flere år skapt en tradisjon for ballett i førjulstiden og Nøtteknekkeren er et av våre mest spilte og besøkte balletstykker. Nå tar vi juletradisjonen et steg videre og gjør Nøtteknekkeren aktuell for et enda større publikum.

I desember vil to av Norges fremste dansere stå side om side med lokale dansetalenter fra Ps:Dance og danselinja ved Stange videregående skole, i tett musikalsk samspill med artisten Melkeveien, som vil sette sitt unike elektronikastempel på Tsjajkovskijs kjente musikk fra originalen.

Det er en stor glede å presentere ekte juletradisjon i denne nyskapende og moderne juleballeten, som igjen vil gjør historien om Nøtteknekkeren aktuell, også for et nytt publikum.

Velkommen til Nøtteknekkeren i Melkeveien.


I «Nøtteknekkeren i Melkeveien» møter vi Clara som voksen. Hun er alenemor og strever med å få endene til å møtes. Det er snart jul og Clara finner frem esken med julepynt. Der får hun øye på Nøtteknekkeren hun fikk av Drosselmeier som barn og minnene tar henne tilbake til barndommen og inn i Nøtteknekkerens magiske verden slik vi kjenner den. Hun møter musekongen og Sukkertøyfeen, og hun danser med Nøtteknekkerprinsen. Hun er i en verden full av eventyr. Men er egentlig livet best levd i drømmene, eller kan Clara også finne lykke i sin egen hverdag?

  • Last Updated: 14.11.2019
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

lø. 14. desember 2019 18:00 19:15

sø. 15. desember 2019 18:00 19:15

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Nøtteknekkeren i Melkeveien
Your Recently Viewed Pages