Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Nøtteknekkeren med europeiske ballettsolister

Mer info

Det verdensberømte selskapet "WORLDSTARS", arrangør av forestillinger med ballettdansere fra Paris-operaen, La Scala, kongelige balletten i London og andre, som berørt hjertene til tusenvis av tilskuere rundt om i verden, presenterer den legendariske balletten "Nøtteknekkeren" av P. Tsjaikovskij.

"Nøtteknekkeren" er et eventyr med flere tema – en morsom julestemning, et mysterium og en mystikk som er veldig karakteristisk for Hoffmanns arbeider. For publikum – både barn og voksne – har denne ballettforestillingen blitt en virkelig spennende og sjarmerende nyttårshistorie, da nesten ingen jul eller nyttårsfeiring foregår uten disse fantastiske og livskloke eventyrheltene.

I "WORLDSTARS" forestillinger deltar solister og ballettdansere fra Paris-operaen, La Scala, kongelige balletten i London, Tsjekkisk nasjonalballett, Barcelona-balletten, Bordeaux nasjonalballett, Dansk Kongelig Ballett og andre. I dag foregår "WORLDSTARS"-prosjekter i Latvia, Litauen, Estland, Sverige, Norge, Danmark og UAE og gir publikum muligheten til å se ballett av høy standard som inspirerer og berører hjerter. Balletten "Nøtteknekkeren" i produksjonen av "WORLDSTARS" har en helt spesiell plass i selskapets repertoar. Hovedoppgaven til "WORLDSTARS" er å bevare arven fra klassisk ballett på høyeste nivå.

Sist oppdatert: 07/20/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt