Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Nøtteknekkeren med Kyiv Grand Ballet fra Ukraina

Overview

Nøtteknekkeren med Kyiv Grand Ballett fra Ukraina.

Kyiv Grand Ballet presentere en av de mest kjente ballettene i verden – vi snakker naturligvis om Nøtteknekkeren!

I denne klassiske ballettforestillingen møter vi solister og ledende artister fra Kyiv Grand Ballet fra Ukraina. Dette er dansere som har opptrådt på de mest kjente scenene i verden: Grand Opera i Paris, Harpa Concert Hall i Reykjavik, Den Norske Opera i Oslo for å nevne noen. Solistene er av ypperste kvalitet med høy teknikk og stor presisjon inne ballettferdigheter og de har mottatt prestisjetunge priser i ulike internasjonale ballettkonkurranser.

Den magiske forestillingen Nøtteknekkeren forbindes ofte med jul og juletider. Dette er ikke bare en ballett, men også et juleeventyr – et eventyr elsket i store deler av verden.

Det originale eventyret ble skrevet av den tyske forfatteren E.T.A. Hoffmann i 1816. Nesten 50 år skulle gå før den franske forfatteren Alexandre Dumas laget en ny versjon av Hoffmanns eventyr. Det var denne versjonen som ble omgjort til en ballett i 1892. Med vakker og fengende musikk av den russiske komponisten Pjotr Tsjaikovskij og koreografi av Marius Petipa – balletten til en stor suksess.

Siden den gang har Nøtteknekkeren blitt en av de mest kjente ballettene i verden.

Nøtteknekkeren settes opp årlig på de største teater- og operascenene i verden – og publikum strømmer til. Det fasinerende eventyret om lille Clara, den onde musekongen og den modige Nøtteknekkeren appellerer til både barn og voksne. Her kan hele familien kose seg og oppleve den gode stemningen sammen.

Turnéen arrangeres av produksjonsselskapet Artform Production i samarbeid med den norske ideelle organisasjonen Kultur for Folket for å støtte ukrainske ballettdansere og bevare ukrainsk klassisk ballettkunst.

Billettpris:
Early bird (ved kjøp av billetter før 1.6.23):
Ordinær: 530
Under 16 år: 459
Grupper, 4 personer eller flere: 459

Billettpriser fra 1.6.23:
Ordinær: 590
Under 16 år: 510
Grupper, 4 personer eller flere: 510

  • Last Updated: 30.03.2023
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

ma. 4. desember 2023 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Nøtteknekkeren med Kyiv Grand Ballet fra Ukraina
Your Recently Viewed Pages