VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Nøtteknekkeren med Moscow Art Ballet Theater

  • Sandvigå 1, Stavanger
  • +47 51537000
  • 16. desember 2021 - 17. desember 2021
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

I desember 2021 kommer Moscow Art Ballet Theater til Stavanger med en av verdens mest kjente balletter: «Nøtteknekkeren»! Den magiske forestillingen forbindes ofte med jul og vinterhøytiden. Den er ikke kun en ballett, men også et juleeventyr mange holder kjært.

I desember 2021 kommer Moscow Art Ballet Theater til Stavanger med en av verdens mest kjente balletter: «Nøtteknekkeren»!

Den magiske forestillingen forbindes ofte med jul og vinterhøytiden. Den er ikke kun en ballett, men også et juleeventyr mange holder kjært.

Det opprinnelige eventyret ble skrevet av den tyske forfatteren E.T.A. Hoffman i 1816. Nesten 50 år senere, skrev den franske forfatteren Alexandre Dumas en ny versjon av Hoffmans eventyr. Dumas sin versjon ble i 1892 gjort til en ballett med Peter Tsjajkovskijs vakre, fengende musikk og koreografi av Marius Petipa.

Siden den tid, har «Nøtteknekkeren» blitt en av verdens mest kjente balletter. Det fascinerende eventyret om lille Clara, den onde musekongen, og den modige nøtteknekkeren appellerer til både barn og voksne. Forestillingen blir årlig oppført på teater- og operascener over hele verden. Nå kommer den endelig til Stavanger konserthus!

Mer om Moscow Art Ballet Theater
Moscow Ballet Theater er et balletteater som turnerer både i Russland og Europa, med klassisk ballett på repertoaret. Danserne er uteksaminert fra Moscow State Academy of Choreography og Vaganova Ballet Academy i St. Petersburg.

VARIGHET
1 time og 50 minutter, inkludert pause.

ARRANGØR
Moscow Art Ballet Theater

  • Last Updated: 14.05.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 16. desember 2021 18:00 19:50

fr. 17. desember 2021 18:00 19:50

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Nøtteknekkeren med Moscow Art Ballet Theater
Your Recently Viewed Pages