Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet LILLEHAMMER

Nøtteknekkeren

  • Maihaugveien 1, Lillehammer
  • +47 61288900
  • 26. november 2023
  •  /  18:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Opplev den verdenskjente balletten Nøtteknekkeren med dansere fra anerkjente Kyiv Grand Ballet!

Eventyret «Nøtteknekkeren og musekongen» ble skrevet av den tyske forfatteren Hoffman i 1816. Nesten 50 år senere, skrev den franske forfatteren Alexandre Dumas en ny versjon av Hoffmans eventyr. I 1892 ble balletten Nøtteknekkeren til, basert på Dumas' eventyrversjon, Peter Tsjajkovskijs vakre, fengende musikk og koreografi av Marius Petipa.

Siden den tid, har Nøtteknekkeren blitt en av verdens mest kjente balletter og et kjært juleeventyr for mange. Kort fortalt er handlingen et juleselskap som blir til en reise inn i en ung jentes julenattsdrøm full av skumle, vakre og morsomme scener hvor publikum dras med på en fantasifull eventyrreise sammen med Klara og nøtteknekkerprinsen. Forestillingen blir årlig oppført på teater- og operascener over hele verden.

Kyiv Grand Ballet er et balletteater som turnerer i Europa, med klassisk ballett på repertoaret. Danserne kommer fra ballettene i Kharkiv og Kyiv i Ukraina.

Turen presenteres av ARTFORM Production og den ideelle organisasjonen Kultur for folket for å støtte ukrainsk klassisk ballettkunst og ukrainske artister som ikke har mulighet til å opptre i hjemlandet.

 

KJØP BILLETTER!

  • Last Updated: 14.02.2023
  • Source: Visit Lillehammer
Dates

sø. 26. november 2023 18:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Nøtteknekkeren
Your Recently Viewed Pages