Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Nøtteknekkeren

Mer info

Velkomen til ei magisk framsyning med Grand Kyiv Ballet: Nøtteknekkeren

Bli med på ei uforgløymeleg reise inn i ei verd av draumar, magi og triumf over det vonde. Grand Kyiv Ballet, som består av leiande dansarar frå den prestisjetunge ukrainske balletten, inviterer deg til ei hjartevarmande oppleving som har begeistra publikum på verdas leiande scener dei siste fem åra.

Nøtteknekkeren er ein eineståande ballett av Peter Tsjaikovskij, basert på E.T.A. Hoffmanns tidlause eventyr, med libretto av Marius Petipa. Handlinga kretsar rundt den unge jenta Mary og hennar fortryllande reise gjennom ei eventyrverd. Marius Petipas dyktige bruk av Hoffmanns historie gir liv til hovudrollene Mary og Clara, og tek deg med på ei kjensleladd reise gjennom ein magisk julekveld.

Nøtteknekkeren er meir enn berre ein ballett – det er ei forteljing om draumar, sigrar og godskap. Ved å delta i denne framsyninga støttar du ikkje berre ei fantastisk kunstnarleg oppleving, men òg ei viktig sak. Inntektene frå framsyningane vil bidra til oppussing av Ukrainsk Ballet Academy i Kyiv, samt reparasjon av ungdomsbustadene for ballettstudentane. Dette gjer di deltaking til ei meiningsfull investering i framtida til unge
talent og ballettkunsten.

Inviter heile familien med på denne eventyrlege reisa! Nøtteknekkeren er tilrådd for publikum frå 5 år og oppover, og med ei speletid på 2 timar inkludert pause, er det ein perfekt måte å skape uforgløymelege minne i jula og vidareføre ånda av godskap og glede.

Sist oppdatert: 07/25/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt