Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Nadia Ansar: Min skam

Mer info

Forfatter og psykolog, Nadia Ansar, samtaler med Berger J. Hareide om hennes bok, "Min skam", som handler om den vanskelige foreldrerollen og spagaten mellom det likestilte, norske samfunnet og den patriarkalske kulturens forventninger.
Det blir boksalg og boksignering i etterkant av arrangementet.

Nadia Ansar (43) er psykolog, spesialist i emosjonsfokusert terapi og spesialist i klinisk familiepsykologi. Hun har de siste 19 årene jobbet som psykolog og prosjektleder i blant annet Alternativ til vold, i barne- og ungdomspsykiatrien, i familievernet, og som avdelingsleder i Blå Kors Kompasset. De siste 6 årene har hun jobbet ved Institutt for psykologisk rådgivning i Oslo og har nylig fullført en doktorgrad i emosjonsfokusert ferdighetstrening for foreldre, i regi av Norsk Institutt for Emosjonsfokusert terapi, Norges forskningsråd og Universitetet i Oslo. "Min skam" er hennes første bok.

Berger J. Hareide har arbeidsbakgrunn fra skolepsykologi og høgskolesystem og er tidligere leder av Samlivssenteret på Modum Bad.

Arrangementet er et samarbeid mellom Ringsaker bibliotek og Ringsaker kirkeakademi. Et arrangement i serien "Tilgivelse og forsoning" som er knyttet til RingsakerOperaens vårforestilling PUSH - en flyktningeopera.

Sist oppdatert: 02/26/2024

Kilde: Hamar Regionen Kultur

Sider du nylig har besøkt