VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag

Namsosmartnan

Overview

Namsosmartnan 2020
Da det aller meste av aktivitet i Norge stengte i mars i år, skjønte vi at denne sommeren ikke ville bli slik den pleier å være.
Etter at nedstenginga hadde vart en stund, ble det etterhvert klart at landet kunne åpnes opp litt etter litt.
Vi gikk da fra en følelse at vårt handlingsrom hadde blitt borte, inn i en kreativ blomstrende fase.
Martnaskomiteen har så i vår jobba intenst med å ferdigstille et unikt og kreativt program som vi gleder oss til å få gjennomført!
Med den tanken i hodet at veldig mange av oss namdalingene vil være mye hjemme i sommer, har vi lagt til rette for spennende opplevelser og særdeles gode muligheter til å gjøre en god handel i Namsos by.
NamsosMartnan har en lang historie og er en flott tradisjon for byen vår. Hovedmålsetningen for Namdal Næringsforening er at NamsosMartnan skal fremstå som en seriøs handelsaktivitet som skal bringe mer folk til byens næringsliv. Martnan skal ha næring i fokus og dette ønsker vi å utvikle videre i årene som kommer. Det er under martnan regionbyen Namsos har mulighet til å vise sine omgivelser hva den har å by på. Og under Martnan ønsker vi å vise fram næringslivet i sin helhet.
Namsosmartnan har vært og vil være i dialog med kommuneoverlege og andre myndighetsinstanser for til enhver tid sikre at alle arrangement vil bli gjennomført innenfor enhver tid gjeldende regelverk.

  • Source: Visit Namdalen
Dates

on. 12. august 2020 11:00

to. 13. august 2020 11:00

fr. 14. august 2020 11:00

lø. 15. august 2020 11:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Namsosmartnan
Your Recently Viewed Pages