Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

NARNIA - LØVEN, HEKSA OG KLESSKAPET Løven, heksa og klesskapet. Basert

Mer info

EN TIDLØS FORTELLING OM KAMPEN MELLOM DET GODE OG DET ONDE 

Fire søsken, Lucy, Edmund, Susan og Peter, blir sendt til et gods på landet av foreldrene sine for å beskytte dem mot krigen. En dag, mens de leker, oppdager de et mystisk klesskap. Inne i klesskapet finner de en portal som fører dem til det magiske landet Narnia. Her møter de snakkende dyr, mytiske skapninger og hundre år med iskald vinter, styrt av den onde hvite heksa. 

I hjertet av Narnia lever den mektige løven Aslan, en rettferdig og majestetisk skikkelse. Sammen med Aslan bestemmer søsknene seg for å forene Narnia, bekjempe heksas onde trolldom og gjenopprette fred i landet.  

Spenning, undring, mystikk og trolldom

I C.S. Lewis fengslende roman blir barna sendt på landet fordi London blir angrepet under andre verdenskrig. I dag herjer krig og uro igjen i Europa og verden. I Narnia fortelles en dypere historie om kampen mellom det gode og onde og om viktigheten av å kjempe for rettferdighet. Ien verden preget av krig, viser historien på en fortryllende måte at samhold og fellesskap er avgjørende. Uten hverandres hjelp og støtte risikerer vi å miste motet og troen på at forandring er mulig. 

Narnia – Løven, heksa og klesskapet har inspirert og rørt hjertene til barn og voksne i generasjoner. Kom og åpne døren til det magiske og mystiske riket sammen med oss. 

Anbefalt aldersgrense 9 år.


Oversatt av Nina Godtlibsen

Sist oppdatert: 04/17/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt