Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Asker

Narum

Overview

Narum

 

Dato og tid

Onsdag 26. september kl. 19.30

Alder

Passer for alle

Sted

Multisalen, Asker kulturhus

 

I år har Narum tid til å turnere igjen! Til daglig er søsknene travelt opptatt med en rekke andre prosjekter, men i september finner de sammen igjen hos oss i Asker kulturhus .

I januar slapp Narum en ny singel, og de kommer med nytt album i løpet av 2018. Narum har etablert seg som et av de vesentlige bandene innen norsk visetradisjon, under en tydelig påvirkning av amerikansk rootsmusikk. De har siden 2009 gitt ut fire plater med en imponerende kvalitativ jevnhet med hensyn til både musikk, tekst og framføring.

Narum fikk Spellemannprisen i 2010 i kategorien viser for sitt album «Ælt som var søkk borte», året før var de også nominert på debutalbumet «Samma hen du fær». Narum er Lars Christian Narum, best kjent som traktør av tangenter i Hellbillies, Jon Anders Narum som spiller gitar og har produsert alle fire platene i sitt eget studio på Toten, samt vokalist Benedikte Narum Jenssen.

Sted: Multisalen

Tidspunkt: 19.30

Unummerete sitteplasser

  • Last Updated: 08.08.2018
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

on. 26. september 2018 kl. 02:00 19:30 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Narum
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad