Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Ullensaker

Narum

Overview

På nyåret reiser søskentrioen Narum på turné igjen og vi kan glede oss over at de igjen legger turen innom Jessheim. Lewi Bergrud medvirker på bass og vokal, Håvar Gjestvang på trommer

Narum har etablert seg som et av de viktigste bandene innen norsk visetradisjon, under en tydelig påvirkning av amerikansk rootsmusikk. De har siden 2009 gitt ut fire plater med imponerende høy kvalitet. I 2011 ble låten “Je veit et stelle” på NRK Hedmark og Oppland kåret til den desidert beste låta i Hedmark og Oppland, noe som tyder på at de for lengst har blitt en vesentlig del av det kulturlivet på det indre Østland.
 
Narum fikk Spellemannprisen i 2010 i kategorien "Viser" for sitt album “Ælt som var søkk borte”, året før var de også nominert på debutalbumet «Samma hen du fær». 

Narum består av: 
Lars Christian Narum
 er best kjent som traktør av tangenter i Hellbillies siden 2001. Han har skrevet både tekstene og melodiene på platene. Lars Christian spiller piano og Hammond B3-orgel, og har en fortid i Nickels & Dimes. 
Jon Anders Narum spiller gitar, og har produsert alle fire platene, som er spilt inn i hans eget studio på Toten. Jon Anders har vært profesjonell musiker og produsent i mange år, og har bl.a. spilt sammen med Espen Lind. 
Benedikte Narum Jenssen er vokalist. Hun er også medlem av trioen «Songs From The Sea». Hun har i mange år satt sitt preg på det lokale musikk- og teaterlivet på Toten.
 
Lewi Bergrud medvirker på bass og vokal, Håvar Gjestvang på trommer

KONSERT & MIDDAG
Konsertbillett inkl. middag m/dessert og kaffe kr 620 inkl. avgift
Middagen serveres i 1. etg. på Herredshuset fra kl 18.30

  • Last Updated: 06.11.2018
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

to. 28. februar 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Narum
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad