Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Natt i Betlehem - Solveig Slettahjell

Overview

Solveig Slettahjell, Tord Gustavsen og Sjur Miljeteig skaper julemagi i St Petri. 

Solveig Slettahjell, Tord Gustavsen og Sjur Miljeteig skaper julemagi i St Petri. For 11 år siden skapte Solveig Slettahjell/Tord Gustavsen/Sjur Miljeteig magi i St Petri kirke når de fremførte sin «Natt i Betlehem» konsert. I desember er de endelig tilbake og igjen klare for å gi publikum en sjeldent vakkert musikkopplevelse.
Det kritikerroste «Natt i Betlehem» albumet som ble spilt inn i Fødselskirken i Betlehem i 2008 er blitt en av julens mest klassiske innspillinger. Det er blitt en tradisjon at Natt i Betlehem spilles for fulle hus i Jacobskirken i Oslo i desember, utover det har musikerne kun gjort enkelte eksklusive konserter.
Sammen med pianist Tord Gustavsen og trompetist Sjur Miljeteig, tolker Solveig Slettahjell julesangene med en intensitet og innlevelse bare hun kan levere. Musikken er omtalt som neddempet, andaktsfull, skjør og høytidelig og den inngir til ettertanke og refleksjon. Publikum vil få høre en rekke av julens mest klassiske sanger, men i ny drakt samt en del mindre kjente med veldig fine sanger.

  • Last Updated: 30.07.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 13. desember 2019 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Natt i Betlehem - Solveig Slettahjell
Your Recently Viewed Pages