Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

NATTEN

Overview

La Notte. Regi: Michelangelo Antonioni. Italia/Frankrike 1961. Tale: italiensk. Tekst: norsk. Aldersgrense: 12 år. DCP, 2t 1min.
Visuelt vakkert om et forhold i oppløsning.
Michelangelo Antonionis Natten regnes sammen med L'avventura og Feber å utgjøre en trilogi om menneskets ensomhet og fremmedgjøring i det moderne samfunn.
Vi møter vakre Lidia og hennes flotte, suksessfulle forfatter-ektemann. Manglende kommunikasjon gjennom et ti år langt ekteskap har skapt en kløft mellom dem, som endelig konfronteres.
Antonioni tegner med et nøye registrerende kamera et bilde av den manglende kommunikasjonen ektefellene imellom. Et presist ikke-dramatiserende filmspråk resulterer i et høyst konkret nærvær i såvel tid som rom. Med til tider tomme, håpløse bilder og en ellers introvert og abstrakt fortellestil, avsløres veien mot sammenbrudd i et typisk middelklasse-ekteskap.

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

  • Last Updated: 23.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

sø. 30. januar 2022 17:00 19:05

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
NATTEN
Your Recently Viewed Pages