VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

NATURLIGvis // Live med Veronica Simoné

Overview

NATURLIGVIS // Aller SISTE sjanse!

Gikk du glipp av showet den 3. oktober? Sett av en time lørdag 24. oktober, og se one-woman showet NATURLIGvis! Etter showdebuten i fjor høst har Veronica Simoné fått overveldende god respons og tydelig beskjed fra publikum som allerede har sett showet at de ønsker å se det EN GANG TIL! Har du ikke sett det enda? Nå har du sjansen! Humorshowet har høstet fantastiske kritikker av både publikum og presse.

NATURLIGvis fremkaller både latter og tårer og foruten galskap og humor – tidvis helt uten filter - tar også Veronica opp svært viktige og personlige tema, og forteller åpenhjertig om at hun selv ble voldtatt som ung og om alkoholisme i egen familie.
Regissør og produsent, Rune Bjerga, våger å påstå at NATURLIGvis ikke bare er et av årets morsomste show i Norge, men også et av de aller viktigste! Streamingshowet blir en "once in a liftetime" mulighet til å se det hjemme i tryggheten fra din egen stue. Det er en flerkameraproduksjon fra et av showene som blir holdt i Stavanger første helgen i oktober. Stemningen fra publikum får du, selvom du ikke sitter i salen. Veronica Simoné hadde planer om Norges-turné, men synes dette er som et fantastisk kult plaster på såret nå når det ikke er mulig å dra rundt med showet på grunn av pandemien. Har du hatt lyst å se showet, men ikke fått mulighet? Dette er DIN sjanse!
Showet varer én time.

Rune Bjerga Underholdning // Veronica SimonéBilletten gjelder KUN lørdag 24.10 kl: 20:30 - Verken før eller etter :-)

Har du tekniske spørsmål om showet? Se her:
Når du skal se direktestrømmingen kan du gjøre følgende: 
-Dersom du vil se på mobiltelefon eller laptop klikk på "Se på" knappen i billetten. 
-Dersom du har en Apple TV, last ned TicketCo TV og legg inn referansekoden fra billetten i TicketCo Apple TV appen. 
PS! Du kan også gå til tv.ticketco.events for å se gjennom webleser i din Smart TV. Legg inn billettkoden for å koble se direktestrømmingen. Vær obs på at hvis andre bruker samme billett som deg så vil du bli logget ut av enheten du ser direktestrømmingen på.
Har du problemer med å kjøpe fra mobil? Sjekk om du har husket å legge inn navn og e-post underveis i kjøpsreisen.
Prøver du å caste til en eldre versjon av Chromecast? Det går ikke. Se showet på en annen enhet (iPad, Tablet, pc/laptop o.l.)

Anbefalt: last ned TicketCo TV-app'en til din Apple TV enhet. Der legger du inn referansekoden fra billetten og kan se showet direkte fra Apple TV!
Unngå problemer med stream'en; kjør en hard re-start på ruterer din slik at all støy fjernes fra wifi i din egen stue før du skal se!

  • Last Updated: 12.10.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 24. oktober 2020 20:30 21:15

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
NATURLIGvis // Live med Veronica Simoné
Your Recently Viewed Pages