Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Lister Farsund

Naturlos på Lista, Farsund

  • Fyrveien 70, Borhaug
  • +47 90612688
  • 7. mai 2017 - 18. mars 2018
  •  /  17:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Besøkssenter Våtmark Lista arrangerer Naturlosturer gjennom 2017 og ut i 2018. Det er gratis å være med på turene for den som ønsker å delta. Turene ligger på mellom 2 og 4 kilometer.

Naturlosturer er turer med guide/los. Naturlosene er spesialister på sine felt og deler av sin kunnskap med deltakerne. Turene arrangeres av mange forskjellige lag og foreninger og er ikke-kommersielle. Turkalendere lages av et friluftsråd eller en turistforening i samarbeid med tur-arrangørene.

Arrangør for disse turene er Besøkssenter våtmark Lista. Kontakt Besøkssenter våtmark Lista om det skulle være spørsmål rundt Naturlosturene.

2017

Tittel: Fuglesang på Lista Tidspunkt: 7. mai kl 17-19 Oppmøte: Parkeringsplassen ved Lista barneskole Vanskelighetsgrad: Moderat/enkel. Ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede Distanse: 1-2km Informasjon: Ornitolog Jonas Langbråten loser dere gjennom vårlig fuglesang på veier og stier i vakre omgivelser.

Tittel: Hekkende fugl på Lista Tidspunkt: 18. juni kl 17-19 Oppmøte: Parkeringsplass til Slevdalsvann, Borhaug, Villaveien  Vanskelighetsgrad: Enkel. Tilrettelagt for bevegelseshemmede Distanse: 1-2km Informasjon: Ornitolog Jonas Langbråten holder en kort presentasjon om Listas hekkefugler i Friluftsamfiet ved Slevdalsvann og tar dere med på en safari i naturreservatet. Et begrenset antall kikkerter for utlån.

Tittel: Vadefugler på Listastrendene  Tidspunkt: 27. august kl 17-19 Oppmøte: Parkeringsplass ved formidlingsbygg i Fuglevika, Østhasselstrand  Vanskelighetsgrad: Moderat/enkel. Ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede Distanse: 3-4 km Informasjon: Ornitolog Jonas Langbråten holder en kort presentasjon om rastende vadefugler på Lista og tar dere med på en vandring langs kyststien mot Kviljoodden. Et begrenset antall kikkerter for utlån.

Tittel: Høsttrekket på Lista fyr  Tidspunkt: 1. oktober kl 12-14 Oppmøte: Infosenteret på Lista fyr Vanskelighetsgrad: Moderat/enkel. Tilrettelagt alternativ for bevegelseshemmede Distanse: 1-2 km Informasjon: Kort informasjon om Lista Fuglestasjon sitt arbeid. Bildeforedrag ved ornitolog Jonas Langbråten med påfølgende vandring til Sjøfuglbua for observasjon med teleskop og vandring med kikkert i området rundt fyrstasjonen. Et begrenset antall kikkerter og teleskop for utlån.

Tittel: Overvintrende fugl på Lista  Tidspunkt: 3. desember kl 13-15 Oppmøte: Parkeringsplass ved driftsbygning på Lomsesanden camping. Vanskelighetsgrad: Moderat/enkel. Ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede Distanse: 2-3 km Informasjon: Kort presentasjon av overvintrende fugl på Lista ved ornitolog Jonas Langbråten. Påfølgende vandring langs Lomsebukta og rundt Einarsneset for observasjon med kikkert og teleskop. Et begrenset antall kikkerter for utlån.

2018

Tittel: Vårtrekket på Lista fyr  Tidspunkt: 18. mars kl 10-12 Oppmøte: Infosenteret på Lista fyr Vanskelighetsgrad: Moderat/enkel. Tilrettelagt alternativ for bevegelseshemmede Distanse: 1-2 km Informasjon: Kort informasjon om Lista Fuglestasjon sitt arbeid. Bildeforedrag ved ornitolog Jonas Langbråten med påfølgende vandring til Sjøfuglbua for observasjon med teleskop og vandring med kikkert i området rundt fyrstasjonen. Et begrenset antall kikkerter og teleskop for utlån.

  • Last Updated: 26.04.2017
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

søn 18. mars 2018 17:00

See All
Naturlos på Lista, Farsund
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad