Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim

Nidaros Blues Åpningskonsert

  • Kjøpmanns gt 73, Trondheim
  • 73803000
  • 19. april 2018
  •  /  19:30
  •  /  Price NO
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

STEINAR ALBRIGTSEN åpner Nidaros Blues 2018.
Med The Daily Blues ønsker Albrigtsen å hylle sine blueshelter, både i musikalsk stil og gjennom å fortelle om sine møter med dem. Med sitt nyeste og kritikerroste album viser Albrigtsen bluesens bredde og lytterne blir bedre kjent med noen av blueshistoriens stamfedre.

Steinar fikk sin første dose blues gjennom John Hammond (den gang Jr.) på Prelaten i Tromsø tidlig på 80-tallet. Albrigtsen beskriver sitt møte med Hammond som særdeles hyggelig og lærerikt. Hammond skrev ned en liste over artister Albrigtsen burde lytte til. Den inneholdt navn som Big Bill Broonzy, Mississippi John Hurt, den hvite manns blå jodler Jimmie Rodgers og mange andre. Disse tre artistene er alle representert på albumet The Daily Blues. Plata er en hyllest til våre største bluesartister gjennom tidene, og Albrigtsen tar med dette et ansvar for å føre denne musikalske arven videre til nyere generasjoner.


På Nidaros Blues vil Steinar Albrigtsen presentere dette materialet live sammen noen av de aller dyktigste musikerne vi har, og konserten vil spenne fra Steinar alene på scenen til fullt trøkk med syv menn og kvinner sammen på scenen. Et utrolig flott oppbygd show, med en artist hvis styrke er hans finstemte formidlingsevne, og det å kunne fortelle historier slik at vi blir dratt inn i fortellingene.
Med terningkast 5 fra bl.a. Dagbladet, Aftenposten og iTromsø er vi ganske sikre på at vi får en åpningskonsert akkurat slik vi liker det på Nidaros. Et sittende og lyttende publikum og en lun varm start som sørger for at den gode festivalstemningen kommer krypende på oss før det braker løs for fullt inn i helgen.

Vi kan jo hviske deg i øret at du også bør sette av litt tid etter konserten. Det går rykter om en skikkelig overraskelse fra scenen.

SpareBank 1 Scenen torsdag 19. april kl. 19.30
Dørene åpnes kl. 18.45.
Support kl. 19.30. Lennart Sølsnes Røsten og De Invalide
Hovedkonsert kl. 19.45
Overraskelse 21.30

www.nidarosblues.no – www.ticketmaster.no


ArrangementNidaros Blues

  • Last Updated: 28.02.2018
  • Source: Trondheim Events
Dates

tors 19. april 2018 19:30 21:30

See All
Nidaros Blues Åpningskonsert
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad