Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Niels Fredrik Dahl og Bror Hagemann

Overview

Når vi som lesere kan reflektere videre om våre egne liv i lys av forfatterens erfaringer og innsikter, er det at en bok blir kunst og forsvarer betegnelsen roman. Denne kvelden får du møte to forfattere som skriver romaner som dette.

Niels Fredrik Dahl er en av de mest markante forfatterne her til lands. Denne kvelden har han invitert med seg en mann som kritikerne har omfavnet, men som kanskje ikke har fått den oppmerksomheten han fortjener av oss lesere: forfatteren Bror Hagemann.

Utsatte barn og andre sårbare er et tilbakevendende tema i Hagemanns forfatterskap. Og Niels Fredrik Dahl beveger seg også i dette landskapet med sin siste roman Mor om natten, som er både et kvinneportrett og et selvportrett – en dypt personlig roman om to som lever et liv sammen uten å kjenne hverandre. Romanen handler om depresjon, arv og ensomhet og er en lysende skildring av barndom, familie og avhengighet.

Hagebergs siste roman, Leo, handler om Leo – en gutt som ikke finner seg til rette i hverdagen. Han har sine håp og drømmer, men er også et offer for samfunnets mørke krefter. De støter sammen i et lite kammerspill av en roman med lavmælt stemning og underliggende spenning. «Leo» er vond lesning, og er den kanskje aller såreste noensinne av Hagemanns lavmælte romaner.

Samtalen kretser rundt to romaner som omtales som begge forfatternes sterkeste så langt. 

Inngang: 150,–/100, –/75, –
Peer Gynt-salen, Ibsenhuset
Dørene åpnes kl. 18.00

Samtaleledere er Helga Lilleland og Anne Spånem.

Foto Hagemann: Paal Audestad
Foto Dahl: Baard Henriksen

  • Last Updated: 06.08.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

on. 24. oktober 2018 kl. 02:00 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Niels Fredrik Dahl og Bror Hagemann
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad