Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Night of Famous Musicals

Mer info

Night of Famous Musicals
The great Hits of our Time!

Frost, A. L. Webber Medley, Barbie, Mamma Mia, Moulin Rouge, Chess og mange flere. Med stjernesolister, kor og et levende orkester

Mer enn en konsert er "Night of Famous Musicals" en musikalsk reise gjennom de nyeste musikalene i vår tid - førsteklasses underholdning for alle musikkfans - garantert! "Barbie Girl" og "Here I am/ The Princess and the Popstar" inspirerer med et snev av glitter og glamour. Alle kjenner den ikoniske karakteren som skaper fargerike og fantasifulle verdener. Eventyreren, prinsessen og multikunstneren bringer sin positive karisma og herlige verden til scenen for første gang i en forestilling full av overraskende effekter. Moulin Rouge hilser deg fra det parisiske nattelivet med all glitter og glamour fra 1900-tallet. Musikken fokuserer på den "umulige" kjærligheten til den adelige ungkaren for stjernen på den legendariske nattklubben. De velkjente hitene "Elephant Love Medley", "Sympathy with the Duke" og "Crazy Rolling" transporterer publikum til en verden full av lidenskap og livsglede.

Emosjonelle ballader og kraftfulle sanger fra "Frost 1 og 2" transporterer publikum til verdenen av den udødelige søskenkjærligheten mellom Elsa og Anna. "Let it go", "Lost in the woods" og "Show yourself" forteller den tidløse historien om kjærlighet og solidaritet.

Mamma Mia, den globale suksessen som har imponert publikum over hele verden, er basert på sangene til det kjente svenske bandet ABBA. Musicalen, kjent for sine sterke kvinnelige karakterer, er elsket av flere generasjoner takket være sine tidløse egenskaper. Sanger som "Mamma mia", "Waterloo" og "SOS" vil gi publikum varige gode minner.

I tillegg, de nye sangene fra "Hercules", samt de anerkjente hitene fra "The Lion King", "Chess", „Webber“ og mange flere fra de nyeste musikalene, fullfører denne uforglemmelige kvelden full av musikk og lidenskap. Det levende orkesteret og skjerm-animasjonene i denne produksjonen dykker publikum ned i de individuelle tematikkene og lar dem oppleve en uforglemmelig kveld.
 

Sist oppdatert: 05/23/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt