VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Nils Petter Molvær - Ny dato 26. mai

  • Jernbaneveien 3, 4005 Stavanger, Norge, Spor 5, Stavanger
  • 26. mai 2021
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Ny dato 26. mai. Molvær blir alene på scenen på Spor 5 hvor han sammen med lydtekniker Sven Persson lager et helt eget musikalsk univers som både inneholder suggerende rytmer, via støy til de vareste toner en kan tenke seg.

Som følge av at de strenge smitteverntiltakene forlenges på Nord-Jæren må dessverre konserten med Nils Petter Molvær flyttes fra 16. april til onsdag 26. mai kl. 21.00 på Spor 5. Allerede kjøpte billetter gjelder selvsagt også i mai.

Trompetvirtuos og musikkpionér Nils Petter Molvær i intim og eksklusiv solokonsert.
Siden den enorme internasjonale suksessen med albumet «Khmer» i 1997 har Nils Petter Molvær fortsatt å dyrke frem sitt eget uttrykk, i møte med jazz, ambient, house og elektronika, såvel som hiphop, rock og pop.

Etter starten med Masqualero 1982 har trompetisten, komponisten og produsenten Molvær endret ansiktet til improvisert musikk i Europa. Så langt har det blitt ni album under eget navn, i tillegg til lydspor for film og tv, dokumentarer og skuespill og et stort antall spennende samarbeidsprosjekter som med dubsteb legendene Sly & Robbie. Molværs forrige soloalbum «Buoyancy» fikk eventyrlig mottakelse, blant annet med Spellemannpris for beste jazzplate, og full pott i Aftenposten: «Det låter som om en gjenglemt The Beatles-stubb har blitt brakt inn i en storslått elektronisk verden og gitt nytt liv på Nils Petter Molværs premisser.»

Molvær blir alene på scenen på Spor 5 hvor han sammen med lydtekniker Sven Persson lager et helt eget musikalsk univers som både inneholder suggerende rytmer, via støy til de vareste toner en kan tenke seg.

  • Last Updated: 14.05.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 26. mai 2021 21:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Nils Petter Molvær - Ny dato 26. mai
Your Recently Viewed Pages