Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Nising

Overview

Albumutstilling! Konsert! Fanzine! Fest!

Albumutstilling! Konsert! Fanzine! Fest!

Den 17. januar besøker indiefolkartisten Nising og en håndfull kunstnere Tou med en multimedial slippfest for det lenge etterlengtede debutalbumet, Slumbersongs.

Etter nesten to år boende på en hytte i Sunnhordland er Stavanger-artisten klar med en låtsyklus bestående av korte, lekne og kunstferdige drømmelåter som utforsker forholdet mellom våkenhet og søvn - ekstase og depresjon, søvngjengeri og transcendens. Innspillingene varierer fra komplekse studioproduksjoner med overstrømmende lydbilder til intime liveopptak, samt utendørsinnspillinger gjort i underganger, parkeringshaller, skog og mark, eller ved Lille Stokkavann.

Et album som har hatt en såpass omfattende tilblivelse, krever naturlig nok også en ekstraordinær slippfest. I tillegg til en dynamisk konsert med fullt band og VJ-ing, blir verkene til animatør Eirik Osnes Heggen, illustratør Sondre Haaland Bjelland, fotograf Christine Bouché og tekstilkunstner/kostymemaker Paulina Nilsson stilt ut i konsertlokalet. De tre førstnevnte kunstnerne illustrerer også albumets fysiske utgivelse, en eksklusiv risograf-trykket fanzine. Dette blir en strålende anledning til å fordype seg i et unikt estetisk univers - ta med en venn!

  • Last Updated: 22.11.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 17. januar 2020 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Nising
Your Recently Viewed Pages