Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark BAMBLE

Nitritt på Rockers

Overview

Nitritt er et rockeband bestående av fire barske bråkmakere fra Langesund.
Nitritt ble født en kald vinterdag sent i 2009, av en trio av barndomsvenner, Alvin, Ivan og Knut. Før året var omme skjønte at de trengte en komplett line-up og Ikke lenge etter ble Petter også med på det elleville, musikalske eventyret. Etter det gikk de under flere forskjellige navn, men bestemte seg til slutt for "Nitritt". Deres første konsert noensinne, på ungdommens kulturmønstring endte opp med seier for det ambisiøse alternative rockebandet fra Langesund.

Nitritt har utgitt to album. I 2012 slapp de sitt første album "Noctilucales" Med tre nyinspillinger av låter fra "Gallery of Time" og 8 flotte, freshe, fete låter.

I 2015 kom Nitritt med sin andre full-lengder, Slumber. Det hele ble markert med en release-konsert på Lundetangen pub i Skien.
De har holdt det gående siden første opptreden i 2009 på Sentrumsgården i Langesund, hvor bandet tidligere i år også feiret sitt 10-årsjubileum! Nå tar de turen over Storgata for å spille på Rockers!
I tillegg har de rukket å spille rundt 50 konserter og de er blitt spilt på britisk radio.

Musikken kan kategoriseres som melodiøs hard rock med masse liv og driv! Nitritt er inspirert av Black Sabbath, The Beatles, The Darkness, Queen, Seigmen, Dream Theater.
Nitritt var egentlig klare til å spille julen inn på Rockers 18. desember 2021 ... men korona-situasjon betød utsettelse ... nå er julekonserten med Nitritt blitt til julikonsert!

Nitritt er:
Ivan Tokheim - Vocals, piano, keyboards
Alvin Haukedal gusfre - Guitar, backing vocals
Petter Arnesen - Bass, backing vocals
Knut Kyrkjebø - Drums, Percussion, computer

  • Last Updated: 24.01.2022
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

on. 20. juli 2022 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Nitritt på Rockers
Your Recently Viewed Pages