Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Lillehammer LILLEHAMMER

NM veka Vinter

Overview

Fra 2020 arrangeres NM-veka også på vinterstid.

Fra 2020 arrangeres NM-veka også på vinterstid. Her er det rom for både de typiske vinteridrettene og en rekke hallidretter. Første vertssted er Lillehammer.

Therese Johaug, Johan Høsflot Klæbo, Robert Johansson, Jarl Magnus Riiber, Maren Lundby, Kjetil Jansrud, Henrik Kristoffersen, er  et norsk stjernegalleri av dimensjoner. Hva har så denne gjengen felles? Alle stiller i historiens første felles NM på ski. Det skjer i Lillehammer og Hafjell fra 25.-29.mars.

Det er første gangen Norges Skiforbund samler alle sine skistjerner til et felles norsk mesterskap. Alle grenene er representert, og det er Lillehammer Skiklub som har fått det ærefulle oppdraget med å være den første arrangøren.

Skipresident Erik Røste gleder seg til denne historiske begivenheten.

-Terminlista for skifolket er hektisk, og når vi endelig hadde en mulighet til å samle hele familien så er det en mulighet vi gleder oss til, sier Røste som er trygg på at mesterskapet er i de aller beste hender.

-Lillehammer Skiklub er en dyktig og erfaren arrangør, så vi gleder oss til dette historiske mesterskapet, sier Røste.

 

Dette mesterskapet starter 25. mars og avsluttes 29. mars, men før den tiden skal alpinisten ha gjort unna sine utfortreninger.
-Det blir noen hektiske dager, men vi er godt forberedt, sier Erik Alver som er leder av Hovedkomiteen for dette mesterskapet.

Men det er ikke bare ski som står på programmet i denne første utgaven av NM veka vinter. Foruten ski skal det også arrangeres NM i curling, aking, badminton, snøcross,h undekjøring, radiostyrte biler og snowboard. Det vil bli den første utgaven av NM veka vinter. NRK er tungt inne som samarbeidspartner, og det vil bli rikelig med TV-tid fra Lillehammer og Øyer i denne perioden.

Følgende idretter deltar på NM-veka vinter: 

Langrenn
Hopp
Kombinert
Alpint
Telemark
Freeski
Randonee
Curling
Badminton
Hundeskikjøring
Radiostyrt bil 

  • Last Updated: 16.01.2020
  • Source: Visit Lillehammer
Dates

on. 25. mars 2020

to. 26. mars 2020

fr. 27. mars 2020

lø. 28. mars 2020

sø. 29. mars 2020

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
NM veka Vinter
Your Recently Viewed Pages