VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

No Title - Mette Edvardsen (NO)

Overview

No Title handler om hvordan virkeligheten eksisterer i språket og hvordan det strekker seg ut i det reelle rommet. Den handler om hvordan minnet og fantasien blandes. Den handler om ting og hvordan ting kan være der og ikke være der på samme tid, og at hva som definerer dette er ulikt. Den handler om ting som er borte og om ting som blir igjen.

No Title handler om hvordan virkeligheten eksisterer i språket og hvordan det strekker seg ut i det reelle rommet. Den handler om hvordan minnet og fantasien blandes. Den handler om ting og hvordan ting kan være der og ikke være der på samme tid, og at hva som definerer dette er ulikt. Den handler om ting som er borte og om ting som blir igjen. No Title handler om bevisstheten om at alle ting er forgjengelige og at ingenting varer evig. Den handler om ting som har blitt borte før tiden og ting som aldri helt forsvinner. Den handler om hva forestillingen er, hva den kan gjøre, hva den er for, hva slags kraft og begrensninger den kan ha. Den handler om gapet mellom en verden og våre ideer om den, det uovervinnelige gapet mellom tanke og erfaring, mellom her og der. No Title er en skriving i rommet, en skriving som er både legger til og trekker fra. Det er en skriving som tegner og visker ut, som beveger seg og stopper opp, som ser på ting som ikke er der og bringer tilbake det som er i stedet.

Av og med: Mette Edvardsen.
Produksjon: Mette Edvardsen/Athome.
Co-produksjon: Kaaitheater (Brussels), BUDA/ NEXT Festival (Kortrijk), Teaterhuset Avant Garden (Trondheim), BIT Teatergarasjen (Bergen), Black Box teater (Oslo).
Støttet av: Vlaamse Gemeenschap, Norsk Kulturråd.
Takk til: Heiko Gölzer, Mari Matre Larsen.
No Title hadde premiere i 2014.

***Merk – Edvardsen vil også ta del i en kunstnerpresentasjon/ boklansering/ samtale lørdag 13. Mars @ 13.00***

  • Last Updated: 08.02.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 12. mars 2021 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
No Title - Mette Edvardsen (NO)
Your Recently Viewed Pages