Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Nobuyuki Tsujii I

Overview

Grieg på noteark for ørene.

Japanske Nobuyuki Tsujii, som har vært blind siden fødselen, er en internasjonal konsertpianist som er kjent for sine lidenskapelige live-opptredener verden over og en tettpakket diskografi.  

I omtaler av konsertene hans er det gjentatte henvisninger til publikummere og kritikere som har hatt problemer med å holde tårene tilbake. Han lærer seg ny musikk gjennom å lytte til spesiallagde lydfiler, der verket deles opp i ørsmå biter – Nobuyukis egenutviklede «noteark for ørene» – og fremfører komplekse verk fra hele konsertrepertoaret for piano utenat.  

Under årets festspill gjør Nobuyuki Tsujii to konserter på Troldhaugen, først i Troldsalen og deretter i Griegs villa. Han fremfører Beethovens «Måneskinnsonate», Bryllupsdag på Troldhaugen og flere av Griegs Lyriske stykker begge kveldene, og i Griegs stue avsluttes programmet med tre verk av Frédéric Chopin.

'It was one of those rare performances where player and music seem one – a definition of virtuosity …' – THE OBSERVER

Foto: Giorgia Bertazzi

  • Last Updated: 19.03.2023
  • Source: Visit Bergen
Dates

fr. 2. juni 2023 19:30 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Nobuyuki Tsujii I
Your Recently Viewed Pages