VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag RØROS

Noeri iehkede – Ungdomskveld // Røros Pride 2021

Overview

En sosial og koselig aften midt i nydelige Røros sentrum. Med grilling og konsert ute, og kino inne. Dette er hovedsaklig et arrangement for ungdom, men alle aldre som synes programmet ser kult ut kan være med på moroa.

Buerie båeteme/velkommen!

Torsdag 23. september på Nilsenhjørnet og Ungdommens Hus Røros.

18.00: Parken åpner. Coop Mega Røros og Stensaasen Reinsdyrslakteri spanderer gratis mat. Vi griller pølser og burgere.
18.30: Utekonsert med Åvla og DJ iDJa.
19.30: Filmen PRIDE vises på Ungdommens Hus Røros (Maks 45 plasser).

Dette arrangementet er gratis og rusfritt.

Dette er et samarbeid mellom Røros Pride, Ungdomsrådet i Røros kommune, Røros kino, Røros kommune og Ungdommens Hus Røros.

Vi takker våre sponsorer Coop Mega Røros og Stensaasen Reinsdyrslakteri.

-------

Info Åvla og DJ iDJa:

«ÅVLA» heter egentlig Ole Henrik Lifjell kommer fra Bleikvasslia og er artist i tillegg til å være skuespiller. Gjennom et dypdykk i sine egen tilhørighet til det sør-, pite-, og nordsamisk har ÅVLA jobbet med å revitalisere og videreutvikle joiken i et samtidsrettet lydbilde. Mye av inspirasjonen kommer av mange timer med lytting i forskjellige arkiv med gamle innspillinger av joik fra de forskjellige områdene artisten selv har tilhørighet til. ÅVLA kombinerer joik med sang der han bruker både samiske og engelske tekster, som gjerne er politiske eller personlige.

https://www.facebook.com/ÅVLA-102466748286967

«DJ iDJa» heter egentlig Markus Tronhaugen, kommer fra Bjerka og er selvlært musikkprodusent. Som DJ iDJa har han bemerket seg som DJ i Sápmi de siste par årene.
Med stor lidenskap for elektronisk dansemusikk kombinerer han urban electronica med joik. Inspirasjonen kommer fra det tradisjonelle samiske på den ene siden, og fra house og disco på den andre. Og han har klare ambisjoner med musikken.

https://www.facebook.com/sapmidj/

-------

Info om filmen PRIDE:

Den britiske dramakomedien PRIDE er en herlig og fantastisk morsom film om to fullstendig ulike kulturer som krasjer i hverandre, og som forsøker så godt de kan å samarbeide mot et felles mål. Filmen har et solid skuespillergalleri bestående av blant andre Bill Nighy, Imelda Staunton og Dominic West og et lydspor med svingende 80-talls hits. Rett og slett en gledesspreder av en film full av kjærlighet, varme og kostelige scener. Filmen fikk høye terningkast da den hadde premiere i 2014.

https://p3.no/filmpolitiet/2014/12/pride/

  • Last Updated: 10.09.2021
  • Source: Destinasjon Røros
Dates

to. 23. september 2021 18:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Noeri iehkede – Ungdomskveld // Røros Pride 2021
Your Recently Viewed Pages