Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Nordic Wind

Overview

Dansk trippel med to unge superkvintetter.

Nordens ledende unge blåsere inntar Kulturhuset med et program dedikert til dansk musikk. Kvintettene som gikk av gårde med seieren i Nordic Wind Chamber Music Competition 2021 har allerede markert seg på den nordiske musikkscenen med en sterk pasjon for å formidle kammermusikk for blåsere til et større publikum.  
Med Thorvald Hansens, Axel Jørgensens og Carl Nielsens kvintetter byr de på musikk som fascinerer både utøvere og lyttere med sin iboende skjønnhet, perfekte utførelse og ungdommelige ånd. Konserten ledes av Andreas Hanson, programdirektør for Malmö Live Konserthus.

Vindtro er en internasjonal blåsekvintett etablert våren 2020 på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, under nedstengingen av Danmark. Majorstua Brass består i hovedsak av tidligere masterstudenter ved Norges Musikkhøgskole, og startet opp i juni 2021. Medlemmene i begge kvintetter har alle en rekke priser i internasjonale konkurranser og spiller med nordiske symfoniorkestre og ensembler.

Konserten er et samarbeid med Nordic Wind, et nordisk musikerinitiativ for å fremme blåsemusikk og skape inspirasjon på tvers av ensembler og miljøer.

Bilde: Vindtro og Majorstua Brass (foto: Marius Dale)

  • Last Updated: 23.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 4. juni 2022 19:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Nordic Wind
Your Recently Viewed Pages