Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hamar

Nordisk Natur, en fotoutstilling av Roger Brendhagen

  • Hamar kulturhus, Torggata 100, Hamar
  • 62561850
  • 4. mai 2017 - 26. august 2017
  • (3 Upcoming Dates)
Overview

Brendhagen går tett på naturen og tar makrobilder av så vel giftslanger og kvelerslanger. Når han ikke er på reise er han ofte å finne på Dovrefjell. I fotografiene i denne utstillingen har han vært tett på dyr i Nordisk natur.
Roger Brendhagen er født i 1968 i Oslo, men oppvokst i landlige omgivelser på Hedemarken. Bor nå i Filipstad i Sverige, men med sie 250 reisedøgn i året har han hele verden som sin arbeidsplass. Han er tilknyttet Nikon som fotograf – og er Nikon Ambassadør.

Han har lang erfaring som naturfotograf med artikler og bilder i Vi Menn, Aftenposten, Dagbladet og A-magasinet, i tillegg til en rekke europeiske aviser og magasiner. Han har hatt flere fotoutstillinger de siste årene - med motiver fra Antarktis i sør til Svalbard i nord.

Roger holder en rekke kurs og workshops innen makro – og naturfotografering, og har faste foto-workshop i Mongolia, Sri Lanka, Kenya og rundt om i Norden.

Han hadde nærmere 6 000 deltagere på sine fotokurs i 2015.

Når Roger ikke er ute å reiser er han ofte å finne på Dovrefjell. Her holder han på med et bokprosjekt om moskusfe og fjellrev. Der det fleste rygger unna – går han tett på og tar makrobilder av så vel giftslanger og kvelerslanger. Selv sier han at han får den samme gleden av å fotografere en Dompap på Snåsa - som å møte en Emu i Australia.

Roger sitter i juryen til flere store fotokonkurranser, men deltar også i noen selv.

  • Last Updated: 20.06.2017
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

tors 24. august 2017 10:00

fre 25. august 2017 10:00

lør 26. august 2017 10:00

See All
Nordisk Natur, en fotoutstilling av Roger Brendhagen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad