Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Lister Farsund

Nordsjøfestivalen i Farsund

Overview

Festivalen er en møteplass for musikere som formidler og videreutvikler tradisjonsmusikken fra sine områder. På denne måten blir festivalen en slags smeltedigel hvor ulike uttrykk kan møtes, til glede og inspirasjon for både musikere og publikum.

Nordsjøfestivalen i Farsund har hyret spillemenn fra Skottland, England, Irland, Orkenøyene, Færøyene, Shetland, Danmark og Sverige, og dette gir Farsund et visst internasjonalt preg denne sensommerhelga. Nordsjøfestivalen i Farsund har et sterkt ønske om at tradisjonsmusikk og -dans skal bli formidlet til flest mulig, og vi merker at denne delen av kulturarven får stadig sterkere fotfeste i lokalsamfunnet.

I løpet av festivalens korte liv har høydepunktene vært mange. Artister som Waterson/ Carthy, Altan, Susanne Lundeng, Eliza Cathy & the Ratcatchers, Instinkt, Kirsten Braaten Berg, Annbjørg Lien, Catriona MacDonald, Filska, Harv og Blåmann Blåmann har gitt oss de magiske øyeblikkene som driver festivalen videre. Festivalen kan by på mange konserter i ulike miljøer og stemninger, dans og kurs av forskjellige slag - rettet mot både dansere og musikere, samt et sosialt klima med stor takhøyde. Nordsjøfestivalen i Farsund skal være en folkelig musikkfestival og et utviklende møtested for musikk- og danseinteresserte.

  • Last Updated: 21.04.2017
  • Source: Lister Reiseliv
Dates
torsdag 24. august 2017

fredag 25. august 2017

lørdag 26. august 2017

søndag 27. august 2017

See All
Click to activate
Farsund, Norway
The latitude and longitude
58° 5' 40" N / 6° 48' 13" E
Nordsjøfestivalen i Farsund
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad