VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Nororoca - Carte Blanche (NO)

  • Innherredsveien 73
  • 27. november 2020
  •  /  Price 240,- / 140,-
Overview

Norges mest kjente dansekompani møter den prisvinnende koreografen Lia Rodrigues i en spennende kulturutveksling mellom Brasil og Norden.

Språk: Nonverbal

Anbefales fra 10 år og oppover

Velkommen til det vi forventer blir et vakkert, rått og overraskende intimt møte mellom noen av Norge og verdens beste dansere og et trøndersk publikum. Etter braksuksess med utsolgte forestillinger på Rosendal Teater i fjor høst, kommer Carte Blanche tilbake med forestillingen Nororoca.

I hjembyen Rio de Janeiro har den markante brasilianske dansekunstneren Lia Rodrigues bygget opp sitt eget kompani, så vel som Panorama Festival og Centro de Artes da Maré, et senter for kunst og kultur som holder til i favelaen. Nororoca er direkte inspirert av Rodrigues forestilling Pororoca fra 2009. Ordet pororoca stammer fra det Tupianske språket, «poro’rog» – et kraftig tidevannsfenomen som oppstår der saltvann og ferskvann møtes i elvemunningen til Amazonas. I denne forestillingen utforsker koreograf Rodrigues (mellom)menneskelige relasjoner og gruppedynamikk, fra et perspektiv hvor kunst er et medium for å uttrykke meninger.

Prosjektet oppsto i favelaen i Rio, hvor danserne i Carte Blanche møtte Lia Rodrigues for første gang. Kulturutvekslingen mellom danserne og koreografen skaper en gjensidig forståelse som danner grunnlaget for «Nororoca».

Sesongavslutningen med Carte Blanche og kunstnere tilknyttet kompaniet, er et samarbeid mellom DansiT og Rosendal Teater.

  • Last Updated: 09.11.2020
  • Source: Hva skjer kalender
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Nororoca - Carte Blanche (NO)
Your Recently Viewed Pages