Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Norsjø Kammermusikkfest

Overview

Fredag 20. april kl 19.30
Priser Ordinær: 250,-|
Barn: gratis,-


Norsjø Kammermusikkfest går i år av stabelen 15.- 21. april. Fredag 20. april gjester noen av de unge artistene Ibsenhuset for å holde konsert her med verker av bl.a. Gershwin, Verdi, Wagner, Mozart og Bizet.


Foajekonsert "fra operaens verden"

Norsjø kammermusikkfest har nok en gang hentet artister i verdensklasse. I festivalperioden kan du høre de i kirkerom, Ibsenhuset og på ulike arenaer i kommunene rundt Norsjø.

Norsjø kammermusikkfest er en festival midt i Telemark som ønsker å være en festival for de unge, fremført av de unge. Festivalen har klart på fjerde året å få noen av de internasjonalt beste musikerne til å komme. Festivalen er unik i Telemark og den satser på unge nye utøvere. Utøverne kommer sammen en uke før festivalen og øver sammen et avtalt repertoire, og et repertoire som blir til underveis. Festivalen møter opp mot 1000 barn og unge på skoler i løpet av festivaldagene og kveldskonsertene blir holdt i ulike lokaler i Telemark.

Vi møter også unge talenter fra Telemark og Skien videregående skole og strykeorkester fra kulturskolene i Skien og Porsgrunn.

Ibsenhusets foaje
Dørene åpnes kl. 18.30

  • Last Updated: 05.01.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fre 20. april 2018 19:30 21:00

See All
Norsjø Kammermusikkfest
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad