Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Sauherad

Norsk Eplefest

Overview

Velkommen til en fargerik helg, der mat, kunst og kultur er stikkord, og selvfølgelig epler! Lokale og regionale matprodusenter, håndverksbedrifter og organisasjoner byr frem varene sine, og kunst- og kulturarrangementene er mange.

Norsk Eplefest ble arrangert første gang i 2006, og de siste årene har 4000 funnet veien til Gvarv under festdagene!  Markedsdagen starter med vandring gjennom frodige frukthager fra Nes kirke til Gvarv sentrum. På markedsdagen kan du smake og kjøpe frukt, lokalprodusert mat og handverk, oppleve "eplesprell" for barn, utdeling av Gulleplepris, avdukning av Epletavla og mye mer. Årets Gulleple tildeles for innsats for bærekraftige bygdesamfunn, levende natur, norsk mat og matkultur, et sunt og godt kosthold basert på frukt og grønt, tradisjonsrik kunst og kultur, næringsutvikling basert på personlige og lokale ressurser.

Kunst og kultur er viktig ved feiringen av Norsk Eplefest. Mange kunstnere og kulturarbeidere innen ulike fag og sjangre setter sin preg på bygda, og siden starten i 2006 har Norsk Eplefest hatt en utvalgt Eplefestkunstner med egen utstilling.

  • Last Updated: 03.08.2017
  • Source: Reisemål Bø AS
Dates

lør 23. september 2017 10:00

See All
Norsk Eplefest
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad