Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Våler

Norsk Kyllingfestival

Overview

Våler i Solør drar i gang "Norsk Kyllingfestival". Det skal være både en faglig møtearena for fjørfeprodusenter fra hele landet, og en folkefest for bygdas innbyggere! Velkommen til festival!

Tanken bak festivalen er å sette Våler og Innlandet på Fjørfekartet!  Norge er best i verden på hvitt kjøtt, og Våler er størst av alle, og selve navet i norsk slaktekylling- og fjørfeproduksjon!

Det blir en sterk faglig profil på festivalen, som starter med et sommerseminar på Heia Hotell fredag formiddag. Dette er et samarbeid mellom Hedmark og Oppland Fjørfelag, Nortura Samvirkekylling og Våler Kommune. Vi håper at dette skal bli viktige inspirasjonsdager og en god møtearena for norske fjørfe-produsenter. Konferansen får en rikholdig agenda innen videreutvikling, fag og politikk, marked, dyrevelferd og ikke minst matglede.

Resten av festivalen, sammen med Vålerdagene og Våler Kunstfestival, håper vi skal bli et av årets høydepunkt for bygdas innbyggere, med et assortert program hvor «høna og egget» er i fokus.

Det blir smakfulle utstillere, eggende rytmer, konkurranser og ulike aktiviteter, og ellers mye moro for både små og store to dager til ende.                                 

Følg med på facebook-siden til Norsk Kyllingfestival!

 

Velkommen til Norsk Kyllingfestival 17. og 18. august!

  • Last Updated: 05.06.2018
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

fre 17. august 2018 11:00 23:00

lør 18. august 2018 11:00 23:00

See All
Norsk Kyllingfestival
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad