Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hardangervidda Hol

Norsk Matglede 2017

  • Vesleslåttvegen 13, Geilo
  • +47 32095900
  • 6. oktober 2017 - 8. oktober 2017
  • (3 Upcoming Dates)
Overview

Geilo er arena for et av Norges viktigste mat-arrangement! Med fokus på småskalaproduksjon, økologiske råvarer og kortreist mat, har Norsk matglede befestet sin posisjon som formidler av norske og lokale mattradisjoner!  Vi er stolte av å kunne invitere til matfest på høyfjellet! 

Har du norske matprodukter du ønsker å selge på markedet i 2017? Ta kontakt med post@geilo.no  

Programmet til 2017 er ikke klart, men her er programmet fra året som var:

Program Norsk matglede 7. – 9. oktober 2016

Hele helgen 10.00 Shuttlebuss for stisykling (95,-) Må bookes dagen før hos Geilo Holiday! 10-16 Geilo sommerpark er åpen 11-15 Skibakken i Havsdalen er åpen (dagskort kr 100,-)

Fredag 7. oktober 12.00 LEGO bygge-event i Skarvegrotta 19.00 Hallingbuffet på Bardøla Høyfjellshotell www.bardola.no 

Lørdag 8. oktober 10-17 Marked i Geilo sentrum 11.00  Offisiell åpning av Norsk Matglede 2016 11.00  Skue byr på Hallingtapas til folket! Reiselivssenteret 14.00  Kokkekamp utenfor Geiloporten 15.30  Matauksjon utenfor Reiselivssenteret. Trekning av AMFIs gourmetkokk-vinner umiddelbart etter auksjonen. 16.30  Premiering av årets Hallingtapas, kåring av årets stand  og utdeling av premier i forbindelse med Skarvetrimmen 2016 18.00  «Livets perler – hilsen An-Magritt» Konsert i Geilo Kulturkyrkje Med bl.a. Beate L. Solem, Line Solhaug, Juliane Tverberg, Erlend Ranestad Eggen, Gry Tøsdal, Solfrid N. Gjeldokk. Kapellmester: kirkemusiker Lars Inge Tverberg

19.00  Tapasaften på Dr. Holms Hotel (445,- inkl. konsert) www.drholms.no 

19.00  4-retters kortreist meny på Bardøla Høyfjellshotell www.bardola.no                  Mousse av fjellørret smaksatt med vår egen hjemmelagde røykelaks            Lettrøkt reinsdyr servert med persillerotkrem, marinerte kantarellerog einebærglace            Langtidsstekt ytrefilet av lam fra Svarteberg Gård, servert med kålrot og selleripure, bakte rotgrønnsaker, steinsoppsjy og potettimbal med ramsløk            Blåbærpannacotta servert med bringebærsorbet og hvit sjokoladerømme med multer

          3-retters Norsk matglede-meny på Restaurant Hallingstuene (595,-) www.hallingstuene.no            Tygg            Skogsoppkremsuppe            Andebryst servert med høstens grønnsaker & andesaus            Kompott av Hardangerplommer med vaniljekrem, brent hvit sjokolade & karamelliserte valnøtter

22.00  Konsert med «Det Betales» på Dr. Holms Hotel (150,-) www.drholms.no  

 

 

  • Last Updated: 27.04.2017
  • Source: Visit Geilo AS
Dates

fre 6. oktober 2017 0:00

lør 7. oktober 2017 0:00

søn 8. oktober 2017 0:00

See All
Green Travel
The Norsk Matglede 2017 has obtained certification for their environmental efforts by:
Environmental certification of private and public enterprises, aslo tourism.
Norsk Matglede 2017
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad