VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark BAMBLE

Norsk Råkk

Overview

NORSK RÅKK er for et utstrakt publikum det nærmeste du kommer euforisk lykke fra en konsertscene. Det Oslo-baserte bandet har i en årrekke turnért land og strand rundt med sin ska- og punkinspirerte rock, og bandet legger ingen begrensninger på seg selv når de opptrer. Tekstene er på norsk, og de stiller med full blåserekke. Variasjon er sentralt på bandets hittil 4 plater, og en kollektiv tankegang gjennomsyrer både låtvalg, bandkonstellasjon og sceneshow.

Pr. idag fremstår NORSK RÅKK som et mer helstøpt band enn på lenge. De er i stallen til United Stage Norway, og gir ut musikken sin på Big Day Records. På deres siste album "Helgardert" (2018) gikk NORSK RÅKK nye veier musikalsk sett sammen med produsent Jørn Christensen, og skiva har sin helt unike identitet. Lydbildet var fornyet, men uten å gå på bekostning av grunnidéen som bandet har fulgt siden starten. «Helgardert» fikk veldig gode omtaler, og bandet hadde en releaseturne i forbindelse med lanseringen. De spilte også på flere festivaler sommeren 2018, deriblant Buktafestivalen, Kanalrock, Festivalen Sin, Klubb Øya og Klubb Pstereo.

I 2019 er hovedfokuset til NORSK RÅKK produksjon av nytt materiale, og studioinnspilling av dette. Utgivelse av det neste albumet er satt til høsten 2020. Dette albumet vil ha et noe hardere og mere «rocka» uttrykk enn det forrige, og blåserarrangementene har funnet sin plass ytterligere. Bandet har allerede prøvd ut noen av låtene til albumet live, og publikum som har hørt disse på konsertene, vil kunne bekrefte dette. Tross fokus på innspilling, vil NORSK RÅKK spille et utvalg konserter til høsten før de går i studio.

Du kan da forvente deg en tight, energisk og uforutsigbar musikalsk opplevelse!

  • Last Updated: 27.01.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 12. juni 2021 21:00 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Norsk Råkk
Your Recently Viewed Pages