Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Northern Dunes // Therese Aune // Kwayela Univers

Mer info

Northern Dunes er en elektropop-duo med base i Oslo. Med bakgrunn fra et bredt spekter av musikalske sjangere, møtes Bernt Isak Wærstad og Cecilie Giskemo i den elektroniske popmusikk-sfæren. Musikken til Northern Dunes kjennetegnes av sterke pop-melodier med en collage-aktig tilnærming til produksjonen. På denne konserten har de med seg Therese Aune på vokal, synth og elektronikk.
Therese Aune opererer i et stemningsfullt lydunivers, der svevende synthesizere møter en klangfull kraftig stemme. Resultatet er minimalistisk og eksperimentell pop.
Aune har de siste årene vært med på å lage musikk til film, lydbøker og kunstinstallasjoner, i tillegg til konserter både i og utenfor Norge.
Kwayela Univers er en blanding av sørlige gitarmønstre, nordlige melodier, gamle historier og nytt vennskap. Trekkspill, bass, gitar, mbira og vokal er en del av soundet, som vandrer mellom det akustiske og elektroniske landskapet. Materialet kommer fra tradisjonell malawisk musikk, afrojazz og historier fra selve livet.

Sist oppdatert: 04/24/2024

Kilde: Destinasjon Røros

Sider du nylig har besøkt