VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal HERØY (MØRE OG ROMSDAL)

Norvald Dahl & Mats Eilertsen

  • Fosnavåg Konserthus, Fosnavåg
  • +47 92042074
  • 16. juni 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

I denne spennande duoen får vi høyre to særeigne musikarar framføre vakre komposisjonar i solid samspel!

Norvald Dahl er frå Fosnavåg og har vitja Konserthuset fleire gangar før med prosjekt som "Norvald Dahl trio + Jon Irabagon", Wayne Brasel group og "Pandemic Solution". Mange kjenner han og som solo-pianist og i frå julekonsertar med trompetar Vegard Holum. Dahl har lang fartstid som jazzimprovisatør, og har jazzutdanning frå både Stavanger og Trondheim, og i tillegg mastergrad i frå Norges Musikkhøyskole. Han har gitt ut tre plater som bandleiar, der han på det første albumet "Organic Chamber" hadde med seg Mats Eilertsen og Jon Irabagon.
 
Mats Eilertsen er utvilsomt ein av dei mest innovative og produktive musikarane vi har her til lands! Han har eit stort internasjonalt nedslagsfelt og har mellom anna kontrakt på det prestisjetunge tyske plateselskapet ECM. Eilertsen har delteke på utallige plateinnspelingar og fekk bla Spellemannsprisen i 2019 for albumet "And then comes the night". Mange kjenner Eilertsen gjennom samarbeid med artistar som Solveig Slettahjell, Tord Gustavsen, Nils Økland og Arve Henriksen, og han har vitja Fosnavåg før saman med gruppa Trio Mediaeval.
 
Denne konserten blir eit spennande møte mellom to solide improvisatørar, og vi får høyre komposisjonar signert både Dahl og Eilertsen. 

  • Last Updated: 27.04.2021
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

on. 16. juni 2021 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Norvald Dahl & Mats Eilertsen
Your Recently Viewed Pages