Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Norway Chess i Stavanger

Mer info

Verdens sterkeste sjakkturnering finner sted i Stavanger. De beste sjakkspillerne i verden kommer. Kommer du?

Norway Chess er i dag kjent som verdens sterkeste sjakkturnering. Hvert år møtes sjakkeliten i Stavanger for å delta i denne actionfylte turneringen, og for mange spillere er det kanskje den mest attraktive turneringen de deltar på.

Gjennom Norway Chess-turneringen har Stavanger blitt til en av verdens sjakkmetropoler. Denne årlige begivenheten er blitt en viktig arena og arrangøren har fortsatt ambisiøse mål om utvikling og utnyttelse av de mulighetene som foreligger.

Norway Chess har spilt en stor rolle i å gjøre sjakk tilgjengelig for alle, spesielt ved å: Kommersialisere sjakk som sport, introdusere sjakk på nasjonal tv, bidra til utvikling av sjakk, utnytte muligheten sjakk gir til å koble mennesker fra alle bakgrunner, kulturer, aldre og språk, ha fokus på sponsorer og høyt nivå av profesjonalitet.

Norway Chess tilbyr en profesjonell, internasjonal live webcast (flere språk). De arrangerer barne- og ungdomsturneringer og åpne turneringer hvert år. Deres turneringer og sidearrangementer blir satt på spektakulære arenaer.

Sist oppdatert: 12/22/2023

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt