Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Nowhere men - Beatleskoret på Ogna Scene

  • Nordsjøveien 4246, Sirevåg
  • +47 51438220
  • 11. januar 2020
  •  /  14:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Vi er en gjeng litt voksne menn fra Stavanger/Sandnesområdet som fortsatt synes at Beatles funker. Kommer sammen en gang i uken og synger gamle Beatles-svisker.

Vi er en gjeng litt voksne menn fra Stavanger/Sandnesområdet som fortsatt synes at Beatles funker. Kommer sammen en gang i uken og synger gamle Beatles-svisker.

Biografi

Jack var den som i april 2008 tok initiativ til koret sammen med en tidliger korkollega fra Humus. Det var Karl Johan, som desverre døde i noe senere.I utgangspunktet ble de enige onm at dette skulle være et kor som sang Beatles, BeeGees og Eagles, og som skulle bære det klingende navnet "Beaglees".

Vår utmerkede dirigent Kersti Ala-Murr hentet Jack på sangavdelingen på UiS..

Første øvelsen ble avholdt i august 2008, og da var også Otto fra Beatlesklubben med. Otto hadde med seg sin nabo, Bjørn. Slik at da besto koret av fire stykker. Jack fikk så tak i en gammel korkollega fra Hummus-koret, Kåre, så var iallefall bassene representert med to stykker.

Siden kom Rune med, på anbefaling fra sin kone!

Nok en kar fra Beatlesklubben dukket opp, det var Eirik med gitaren.Så var det Jarli og Svenni sin tur, Jack sine gamle klassekamerater fra Realsskolen på Sandnes. Forløpig siste skudd på stammen er Johannes, med solid korbakgrunn,som dukket opp som mannen til "Jacks hemmelige flamme fra ungdomen".

Etter vår første opptreden, som naturlig nok ble i Beatlesklubben, lanserte Otto navnet vårt som selvfølgelig ble: "Nowhere Men".

Ser at vi kunne hatt behov for en bass eller to til, samt en første tenor!

  • Last Updated: 19.09.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 11. januar 2020 14:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Nowhere men - Beatleskoret på Ogna Scene
Your Recently Viewed Pages