Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Ny dato: T.J. MILLER

Overview

Utsatt: Nå er han klar for Stavanger igjen etter utsolgt, og ikke minst, fantastisk show sist han var på besøk! Superstjerne og Stand-up ikon TJ MILLER er en av de mest etterspurte komikerne i verden, og absolutt på den nordlige delen av den vestlige halvkule.

Som følge av innreiserestriksjoner må arrangøren flytte forestillingen med TJ Miller til 20.mai 2022. Kjøpte billetter er gyldige til ny dato. Ønsker du å beholde billetten din, trenger du ikke gjøre noe, bare notere deg den nye datoen. Det er mulig å få billetten refundert ved å henvende seg via dette skjemaet: https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests Frist for å be om refusjon er 1.juni 2021 Service avgifter refunderes ikke.

Nå er han klar for Stavanger igjen etter utsolgt, og ikke minst, fantastisk show sist han var på besøk! Superstjerne og Stand-up ikon TJ MILLER er en av de mest etterspurte komikerne i verden, og absolutt på den nordlige delen av den vestlige halvkule. Han har jobbet flittig med å få folk til å le i over femten år, og er drevet av den altruistiske oppdragserklæringen om at livet er grunnleggende tragisk og det beste han kan gjøre er å gi en flyktig eskapisme fra den tragedien som gjennomsyrer hverdagen ved å gjøre komedie. Sjekk DEADPOOL – han er legendarisk!

Han har utført sin absurde observasjonshumor i over 15 år og hans timelange komedie-spesial «T.J. MILLER: NO REAL REASON» (Comedy Central) og «T.J. MILLER: METICULOUSLY LIDICULOUS» (HBO) kan streames overalt og når latterlig høy score på nedlastinger og på stjernehimmelen – HAN har en stor stjerne blant sitt publikum.

Miller har vært med i over 25 store Hollywood-filmer – Listen er lang og suksessrik, men viktigst av alt: Han vil jobbe til sin død for å gjøre deg lykkelig. Han elsker deg.

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOL BRUKER:
Ring 51843850 eller send mail til: booking@stavangeren.no

  • Last Updated: 14.05.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 20. mai 2022 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ny dato: T.J. MILLER
Your Recently Viewed Pages