Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Nybegynnerkurs alpin

Har du lyst til å leke deg på ski og bli tryggere i bakken? Bli med på nybegynnerkurs i Hamar alpinsenter Lierberget 13.-14. januar 2024. Kurset passer for alle barn og voksne fra 5 år (født 2018) og oppover – vi tilpasser gruppene etter ferdighetsnivå. Vi har også egen gruppe for voksne som vil lære seg grunnleggende skiferdigheter.

Våre erfarne instruktører har lang erfaring med skikjøring, og legger til rette for et trygt og godt læringsmiljø. Gjennom to dager øver vi på å ploge, bremse og svinge, og en viktig milepæl er selvsagt å kjøre heisen helt selv! Bli med på vinterens høydepunkt i Lierberget og legg grunnlaget for en morsom sesong i bakken.

Kurset er svært populært og vi anbefaler at du melder deg på tidlig!
Gå til påmeldingsskjema.

Kursavgift er kr 1200,- per deltaker for to dager (inkludert heiskort). Betales med Vipps til Hamar alpinsenter (#503457). Merk betalingen med deltakerens navn.

Alle påmeldte mottar e-post med praktisk informasjon uka før arrangementet.

Ved spørsmål, ta kontakt med Ingrid O. Busterud (ingrid.bust@gmail.com) eller Jon Busterud (916 60 509). Vang Skiløperforening vil gjerne bidra til at flest mulig barn får oppleve skiglede og mestring. Dersom du har en vanskelig økonomisk situasjon kan du ta kontakt med oss, så koordinerer vi dette med Hamar kommune og deres team for barn i lavinntektsfamilier.

Sist oppdatert: 11/21/2023

Kilde: Hamar Regionen Kultur

Sider du nylig har besøkt