Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Nybegynnerkurs i tango

Mer info

Nybegynnerkurset i argentinsk tango går over 6 tirsdager høsten 2024.

Første kurskveld er tirsdag 27. august kl. 17:30-19:00, etterfulgt av gratis practica/øvingskveld fra 19:00-22:00.

Kurset holdes i Tangohuset, Haakon VII's gate 23c (Lade), inngang "J".

I løpet av 6 uker ønsker vi å gi dere en innføring i argentinsk tango, og bygge opp grunnleggende ferdigheter som skal gjøre dere i stand til å gå ut og danse tango. Samtidig håper vi at vi får 6 gøyale og spennende uker med mye latter og mestringsfølelse.

It takes two to tango? Vår erfaring er at dersom det blir ubalanse mellom antall førere og følgere på kursene blir det lite tilfredsstillende for alle parter. For at du som deltager skal få mest mulig utbytte av kursene oppfordrer vi derfor til påmelding i par. Dersom du ikke allerede har en fast dansepartner anbefaler vi deg til å prøve å finne noen som har lyst til å være med å gå kurs. Facebooksiden "Tango i trondheim og omegn" har mange hyggelige medlemmer som kanskje kan være behjelpelig med å finne en partner. Om du ikke har en dansepartner lar du feltet for Partner stå tomt. Du vil da automatisk stå på venteliste.

Deltakerne på nybegynnerkurset får automatisk medlemsfordeler i Trondheim tangoklubb. Prisen er pr deltaker. Studenter (ikke PhD) får halv pris.

Sist oppdatert: 04/18/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt