VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Nylenda slippkonsert

  • Kvitsøygaten 25, Stavanger
  • +47 51530595
  • 23. oktober 2021
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Nylenda fra Stavanger serverer moderne psykedelisk pop med en elektronisk puls. De har gitt ut seks singler som har høstet gode omtaler i både norsk og utenlandsk musikkpresse.

Nylenda
Nylenda fra Stavanger serverer moderne psykedelisk pop med en elektronisk puls. De har gitt ut seks singler som har høstet gode omtaler i både norsk og utenlandsk musikkpresse. De ble tildelt NOPA-stipendet for deres debut singel «Burning Eyes» og de ble invitert av Unknown Mortal Orchestra, til å spille support for dem sist de gjestet Norge. Med sine bevegelige, nærmest hypnotiske rytmer har Nylenda gjort dansegulv av klubbscener, kunsthaller og festivaler i Norge. Nylenda slipper sitt debutalbum «Medicating a Prophet» 08. oktober

Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou.
På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou.
Følg gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus

  • Last Updated: 17.09.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 23. oktober 2021 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Nylenda slippkonsert
Your Recently Viewed Pages