Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Nyttårskonsert med Schönbrunn Slottsfilharmoniker

Overview

Den tradisjonelle nyttårskonserten kjent fra NRK, fremført av Schönbrunn Slottsfilharmoniker, kommer tilbake til Stavanger. For fjerde år på rad kommer den verdensberømte nyttårskonserten til Norge – og for andre gang til Stavanger.

Den tradisjonelle nyttårskonserten kjent fra NRK, fremført av Schönbrunn Slottsfilharmoniker, kommer tilbake til Stavanger.

For fjerde år på rad kommer den verdensberømte nyttårskonserten til Norge – og for andre gang til Stavanger. Hvert år har konsertene blitt utsolgt med en gang og avsluttet med stormende jubel og trampeklapp. Det er derfor med stor glede at vi kan ønske kammerorkesteret velkommen til Stavanger konserthus i 2020 også.

Schönbrunn Slottsfilharmoniker er et svært profesjonelt, tradisjonelt og internasjonalt ettertraktet kammerorkester fra Wien. Orkesteret består av flere kjente musikere, alle fra Wiens viktigste orkestre. «Nyttårskonserten har vært et eventyr siden starten i 2016, da vi fikk konserten til Norge for første gang. Det å oppleve fulle hus over hele Norge med et slikt fantastisk orkester får virkelig hårene til å reise seg», sier Otto Vinje fra arrangøren.

Orkesteret er kjent for sin enhetlige lyd og sin sjarmerende og profesjonelle scenetilstedeværelse. Schönbrunn Slottsfilharmoniker legger stor vekt på en «wienersk» stiltolkning på stykkene de spiller og utmerker seg med dette subtile og individuelle preget.

Varighet: Ca. 2 timer, inkludert pause.

Arrangør: Goodtime AS

  • Last Updated: 15.10.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 16. januar 2020 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Nyttårskonsert med Schönbrunn Slottsfilharmoniker
Your Recently Viewed Pages