Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Nyttårskonserten 2019

Overview

Solistene presenterer et stjernelag når det igjen er klart for den tradisjonelle Nyttårskonserten.

Sanger, ildsjel og initiativtaker Monica Fossedal Lauritsen, har denne gang fått med seg Sølvguttene, Marius Roth Christensen, Yngve Søberg, Edward Mustad, Telemark Symfoniorkester, Skien Ballett og Dansesenter og dirigent Fredrik Otterstad.

For fjerde år på rad blir det en vakker og storslagen feiring av det nye året. Nå, som tidligere, inviterer vår lokale operasangerinne Monica Fossedal Lauritsen operavenner og publikum til en storslagen feiring av det nye året. Foruten Monica, blir det også i år solister fra den Norske Opera: Yngve Søberg og Marius Roth Christensen pluss vår egen sanger Edward Mustad. Også i år vil vi kunne glede oss over Sølvguttenes klokkeklare røster. Nytt av året er elegant dans servert av Skien Ballett og Dansesenter. Med Telemark symfoniorkester i ryggen, lover Fossedal Lauritsen en begivenhetsrik kveld hvor stil, eleganse og operaperler står i fokus.

Kveldens dirigent og musikalsk ansvarlig er Fredrik Otterstad.

Sølvguttene, som ble stiftet allerede i 1940, er en institusjon i norsk sang og musikkliv. Sølvguttene har mottatt en rekke nasjonale og internasjonale utmerkelser, og koret har vunnet den britiske korkonkurranse "Let the Peoples Sing». Koret har en omfattende og variert nasjonal og internasjonal konsertportefølje og korets klang og korkultur er unik.@Sølvguttene er for veldig mange blitt en viktig del av norsk juletradisjon med sine tradisjonelle julekonserter og nå er de altså klare for Nyttårskonserten 2019 her på Ibsenhuset.

Vi ønsker 2019 velkommen!

  • Last Updated: 17.12.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 19. januar 2019 18:00 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Nyttårskonserten 2019
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad