Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Geirangerfjorden Stranda

O Helga Natt - Fremmerlid, Fongen, Sykkylven Janitsjar

Overview

I mange år har operasongarane Charlotte Fongen og Magne Fremmerlid halde julekonsertar i kyrkjer og kulturhus på Sunnmøre. I år har vi vore heldige og fått dei attende til Stranda. Med seg på flygel, har dei velkjende Bjørnar Myhr, som har vore offisiell Møremusikar i ei årrekkje.
Magne Fremmerlid, frå Skodje, har aldri hatt så mykje oppdrag som etter at han pensjonerte seg frå Den Norske Opera- og Ballett. Han syng i store oppsetjingar over heile verda, og er nyleg attende frå Singapore. Magne har kan hende noregs flottaste baryton/basstemme.
Charlotte Fongen er i tillegg til å vere ein svært habil songar og komponist, ein ettertrakta dirigent for fleire kor på austlandet.
På repertoaret står kjende julenummer og flotte melodiar frå opera og operette, og allsongfaktoren er høg.
Sykkylven Janitsjarorkester vart opprinneleg skipa som Musikklaget «Lurlåt» i 1921, og er eit av dei eldre korpsa på Sunnmøre. Korpset skifta i 2006 namn frå Lurlåt til Sykkylven Janitsjarorkester. 

Følgande er saksa frå heimesida deira på Facebook:
NM 2019 er vel overstått for oss i Sykkylven Janitsjarorkester. Jan Petter Frostad losa oss svært godt gjennom prosessen og konkurransen....og musikantane både kan og vil ! Denne gongen har vi også vist at vi verkeleg får det til ! Mange dyktige solistar og eit sterkt felles fokus frå alle 58 som var på scena på førte til ein overraskande 5.plass i 2.divisjon.

  • Last Updated: 05.11.2019
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

fr. 20. desember 2019 19:30 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
O Helga Natt - Fremmerlid, Fongen, Sykkylven Janitsjar
Your Recently Viewed Pages