Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

ODA FELICIA i Nidarosdomen (fredag)

Mer info
Olavsfest er stolte over å presentere livepremieren på et av norsk musikks aller såreste og mest personlige prosjekter når ODA FELICIA inntar Nidarosdomen torsdag 1. august og fredag 2. august.

Billetter torsdag 01.08: https://www.ticketmaster.no/event/737953
Billetter fredag 02.08: https://www.ticketmaster.no/event/737965

⚠ Salget starter onsdag 28.02 kl. 10.00

«The Huntington Chorea Project (2007-2025)» er Oda Felicias livsverk. Et audiovisuelt kunstprosjekt skrevet og komponert over en periode på 16 år, og fremdeles under utvikling. "Dette er moderne pop i kompromissløst format, fylt av variasjon og idérikdom.” skrev Aftenpostens anmelder da første akt av prosjektet ble sluppet, og trillet terningkast 6.

Oda Felicia Bardal Sigstad Abdelmaguid (34) vokste opp i en familie rammet av den sjeldne og brutale sykdommen Huntington Chorea. Den degenerative hjernesykdommen er svært arvelig, og barn av bærer vil ha 50 prosents sjanse for å arve genfeilen.
Det finnes ingen kur. Alle som rammes dør.

Prosjektet er hennes dypt personlige bearbeiding av en livssituasjon og en maktesløshet det er vanskelig å sette seg inn i og begripe.

Instagram-profilen til Oda Felicia er et mektig og sterkt eksempel på kreativiteten som kan utløses også av det som er så vondt at det knapt er til å leve med. Ektemannen Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid kjenner vi alle fra Karpe, og han bidrar inn i den visuelle og konseptuelle delen av prosjektet.

De to konsertene i Nidarosdomen blir første gang «The Huntington Chorea Project» framføres live. Oda Felicia har fått frie tøyler fra Olavsfest til å gjøre dette til en unik opplevelse, og vil ta i bruk kirkerommet på nye måter, både musikalsk og visuelt, slik at historien får den rammen den fortjener.

«The Huntington Chorea Project» er dypt personlig og viktig kunst. Vi gleder oss! 🎶❤

LES MER OM PROSJEKTET HER:
HTTPS://olavsfest.no/arrangement/oda-felicia/

Sist oppdatert: 06/14/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt