Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Odalen av Willylie

Overview

Metafiksjon og uoppfylte drømmer

Odalen er en monolog skrevet og fremført av Eirik Willyson sammen med musiker Martin Langlie. Forestillingen er en slags romlig lydbok, og teksten utgjør deler av Willysons roman med samme tittel.
Fortelleren i Odalen har skrevet en bok han ikke vil gi ut. Den handler om et ungt kjærestepar som skal ta en pause i forholdet for å realisere seg selv på egne premisser. Publikum inviteres inn i romanen og inn i fortellerens liv slik det fortonte seg under den årelange skriveprosessen. Underveis oppstår nye fortellinger, nye potensielle romaner.
Det eneste jeg greier å tro på, er ting folk har finni på, ting jeg veit ikke er sant. Jeg tror ikke på et liv etter dette, og jeg tror ikke på dette heller. Jeg tror ikke på det jeg ser og hører. Jeg har ingen tro på framtida. Jeg tror ikke på etterkommere. Jeg tror ikke på slekta mi. Jeg tror ikke på gamle folk når de forteller meg hvordan det var å leve på den og den tida. Men så fort jeg merker de sitter og skrøner, så skjer det noe. Da begynner jeg å følge med.
Eirik Willyson er dramatiker, forfatter og scenekunstner og utgjør den ene halvparten av scenekunstduoen Kristinsdottir/Willyson. Martin Langlie er komponist og musiker og medlem i scenekunstkompaniet Susie Wang og bandet Valkyrien.
6. mars 2022, kl 17:00
Cornerteateret, Kongesalen
Billetter: 250/200 kr
Forestillingen varer i 2 timer og 15 minutter. Det er to publikumspauser og bar inne i scenerommet.

Les mer på:
https://www.cornerstones.no/odalen22

  • Last Updated: 17.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

sø. 6. mars 2022 17:00 19:15

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Odalen av Willylie
Your Recently Viewed Pages